5 redenen waarom jij mee wilt doen

De Bonifatiusloop mag weer! Meedoen aan een hardloop- wandelevenement als de Bonifatiusloop is genieten en een sportieve uitdaging om naar toe te trainen. 5 redenen waarom jij ook wilt meedoen.

1. Het is supergezellig

Samen met andere wandelaars of hardlopers lopen is erg gezellig. Dat hebben we lang moeten missen tijdens corona, maar oh wat fijn dat het nu weer kan! Lopers, vrijwilligers en je eigen fans langs de kant, samen maken we er weer een feestje van!

2. Met een doel trainen

Veel mensen hebben een stok achter de deur nodig om in beweging te komen of te blijven. Hoe is dat bij jou? Eenmaal ingeschreven wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen.

3 Andere lopers ontmoeten

Als je meedoet aan een evenement als de Bonifatiusloop besef je weer hoeveel mensen er eigenlijk hardlopen en wandelen. Niks leuker dan nieuwe mensen ontmoeten die op dezelfde golflengte zitten en ook van lekker buiten bewegen houden.

4 Een nieuwe PR

Het meedoen aan de Bonifatiusloop zorgt voor een stukje gezonde spanning. Je laat je stiekem toch een beetje opjutten waardoor je waarschijnlijk net iets sneller loop als van te voren gedacht. Ga je niet voor snelheid maar wil je gewoon genieten van de mooie route dan mag dat natuurlijk ook!

5 De mooie herinnering

Spierpijn of zelfs een blaar? Eenmaal over de finish ben je dat snel weer vergeten en loop je nog minstens een week na te genieten van je prestatie! Elke keer als je de leuke herinnering die je mee naar huis krijgt ziet denk je nog even terug. Je hebt toch maar de mooiste loop van het noorden gelopen: de Bonifatiusloop Dokkum!

Ook zin gekregen om mee te doen? Schrijf je dan nu in voor één van de afstanden hardlopen (5, 10 of 21.1 km) of kies een prachtige wandeltocht (5, 10 ,25, 35 km)

Deel dit bericht

';
Dokkum-Bonifatiusloop-Hardlopen-Wandelen-Kidsrun-2022

Ontvang een inschrijf-alert!

Wil jij als eerste een bericht krijgen wanneer de inschrijving van de Bonifatiusloop Dokkum open gaat? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier dan ben je zeker van een startbewijs!

Blijf op de hoogte

Je e-mail wordt gebruikt om je nieuws berichten en updates te sturen. Je kunt op ieder moment uitschrijven via de link in onze e-mails.