vrijwilligers gezocht

Word vrijwilliger van de Bonifatiusloop 2023!

Geef je op via de knop -inschrijven voor vrijwilligers- op deze pagina en maak kans op mooie prijzen want onder alle vrijwilligers verloten we:

• 1 paar hardloop- of wandelschoenen (met dank aan Intersport Dokkum/Drachten)
• een kwartaal gratis lidmaatschap bij Loopgroep Hugo Veenker
• een gratis startbewijs wandelen of hardlopen bij de Bonifatiusloop van 2024 (Met dank aan de organisatie)
 
Sowieso krijg je ook een leuk aandenken aan deze mooie loop.
 
Dus meld je aan voor dit unieke evenement!
 

"toch is het elk jaar weer een hele uitdaging om genoeg mensen te vinden"

De Bonifatiusloop kan niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers. Gelukkig merken we dat het mensen veel voldoening en plezier geeft om een waardevolle bijdrage te leveren aan de Bonifatiusloop en kunnen we vaak het jaar daarop weer een beroep op ze doen. Toch is het ieder jaar weer een hele uitdaging om genoeg mensen te vinden! Dus lijkt het je leuk om alleen, samen met je collega’s of je hele korfbalteam mee te helpen de Bonifatiusloop Dokkum mogelijk te maken? Meld je dan aan via de knop: “inschrijven als vrijwilliger”! 

Je kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent, welke rol je wilt vervullen, als je ruim inzetbaar bent kun je ook “waar nodig” invullen. We zijn op zoek naar mensen die op de dag van het evenement de rol willen invullen van: verkeersregelaar (op de alle drukste punten zetten we beroeps in), hekkenbewaker, voor- en achter fietser, bemensing van de drinkposten, stempelen voor wandeltochten, inschrijvers enzovoort. 

Inschrijven

  1. Ga naar deze pagina (bonifatiusloop.nl/aanmelden-vrijwilliger) of klik op de button “inschrijven als vrijwilliger.
  2. Vul je naam en verdere gegevens in.
  3. Geef aan voor welke rol je wilt worden ingezet op zaterdag 21 mei 2022. Via “Door de organisatie in te vullen” geeft je aan dat wij je vrij kunnen inplannen op die dag.
  4. In het veld opmerkingen kun je bijzonderheden aangeven. Bijvoorbeeld als je niet de hele dag beschikbaar bent of tot een bepaalde tijd.
  5. Als je alle velden hebt ingevuld klik je op knop “verzenden”.
  6. Je krijgt zo snel mogelijk meer informatie vanuit de organisatie over je taak en rol waar je op bent ingedeeld.

meer informatie

Wil je graag meer informatie over vrijwilliger worden bij de Bonifatiusloop stuur dan een mail naar: vrijwilligers@bonifatiusloop.nl

aanmelden als vrijwilliger

inschrijven als vrijwilliger