organisatie

De Bonifatiusloop wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door Stichting Sportevenementen Noord-Oost Friesland met medewerking van loopgroep Hugo Veenker en loopgroep Dokkum en tientallen vrijwilligers. De organisatie heeft er ook dit jaar weer veel tijd en energie in gestoken om de Bonifatiusloop tot een daverend succes te maken!

coördinatoren

Jacob van der Ploeg

algehele coördinatie

Wouter Hoogland

sponsoring & financiën

Rogier Peters

sponsoring & communicatie

Hugo veenker

kidsrun & wedstrijdorganisatie

Tsjip van der Meij

inschrijvingen

Wijbe Jelsma

parcours & coördinatie op- en afbouw

Ruurd Verbeek/Jan Popkema

wandeltocht

Edwin Dijkstra

Website, vergunning, parcours

Vacature

Vrijwilligers

Vacature

Vrijwilligers

vrijwilligers

De Bonifatiusloop organiseren zonder vrijwilligers is onmogelijk. In de voorbereiding en op de dag zelf zijn meer dan 100 vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Het ontwerpen en het drukken van de flyers, het actueel houden van de informatie op de website, het regelen van de financiën en de sponsoren, de inschrijving, de tijdregistratie, het aanvragen van de vergunning, de communicatie met de deelnemers en de vrijwilligers, alle voorzieningen in het Bonifatius park, de opbouw rond start en finish, het plaatsen van de hekken, het regelen van de catering de EHBO…

Op de dag van het evenement zelf zijn vrijwilligers nodig voor het regelen van het verkeer, het bewaken van hekken, het begeleiden en inschrijven van deelnemers, stempelaars voor de wandelaars, voor en achter fietsers voor de hardlopers en nog heel veel meer.

Vrijwilliger zijn geeft veel voldoening. Je levert een belangrijke bijdrage aan een sportief evenement. Net als de deelnemers lever je echt een prestatie en heb je een geweldige dag.

Wil jij ook een leuke dag beleven en meehelpen van de Bonifatiusloop een succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger. Op deze pagina kun hier meer informatie over vinden en je eventueel meteen aanmelden.