Sponsoring

Het mooiste hardloop- & wandel-evenement
van het noorden
mogelijk maken!

De Bonifatiusloop wordt in 2024 voor de 22e keer georganiseerd en is zonder twijfel de mooiste loop van het Noorden. Alle deelnemers starten vanaf het prachtige en ruim opgezette terrein rond de Bonifatiuskapel. Voor elke  wandelaar en hardloper is er altijd een passende afstand. Welke route je ook kiest je kunt genieten van alles wat onze streek zo bijzonder maakt: de omgeving van de geweldig mooie stad Dokkum met zijn molens en bolwerken.

hoofdsponsoren

plus sponsoren

partners

Meer weten over sponsor worden?

Stuur een bericht

lokale media aandacht

In de lokale media wordt veel aandacht besteed aan de Bonifatiusloop en op de dag van de loop zelf zijn veel ondernemers, werknemers en klanten van (lokale) bedrijven als vrijwilliger, deelnemer of toeschouwer betrokken bij dit evenement. Een perfect moment om als merk en/of bedrijf een directe bijdrage te leveren aan een evenement rond gezond bewegen.

Sponsoring op maat

Sponsoring kan op vele manieren. Je kunt als bedrijf of merk eenmalig een bijdrage leveren of zoals veel van onze sponsoren elke jaar van vaste waarde zijn. Sommige bedrijven leveren belangeloos materialen of middelen anderen sponsoren met een vast bedrag. Weer anderen bieden elk jaar een leuke prijs aan voor een verloting of regelen een gezonde snack voor alle kinderen die deelnemen aan de KidsRun.

Dankzij onze sponsoren kunnen we er samen elk jaar weer een feestje van maken. Enthousiast geworden en wil je meer weten over sponsor worden? Stuur ons een bericht via de knop “stuur een bericht” op deze pagina of bel met Wouter Hoogland 0519 – 295915 of Rogier Peters 0519 – 292374 of stuur een mail naar sponsoring@bonifatiusloop.nl

veilig Hardlopen & Wandelen

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen veilig kan deelnemen aan ons evenement. Lees hier wat we doen om dit mogelijk te maken.

IMG 7757 1024x683 1