Logo Bonifatiusloop Dokkum 2023

Datum Bonifatiusloop Dokkum 2023 bekend. Zet ‘m vast in je agenda!

Ook in 2023 organiseren we weer de Bonifatiusloop Dokkum en wel op zaterdag 22 april. Een maand eerder dan in 2022. Je kunt weer kiezen uit 3 afstanden hardlopen: 5, 10 of 21,1 km. Wandelen waarschijnlijk weer de afstanden: 5, 10, 25 of 35 km. Zet “De mooiste loop van het noorden” alvast in je agenda want die wil je toch niet missen?

Schrijf  je in voor de Bonifatiusloop Dokkum 2023 nieuwsbrief en volg ons op Facebook en/of Instagram.

Wil jij graag alle nieuwtjes rond de Bonifatiusloop Dokkum 2023 volgen, bijvoorbeeld wanneer de inschrijving open gaat? Schrijf je dan in voor de Bonifatiusloop Dokkum nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte. Onderaan bijvoorbeeld deze contactpagina staat een formulier waar jij je kunt aanmelden voor de nieuwsbrief. Ook via Facebook en Instagram plaatsen we regelmatig updates en nieuwtjes dus volg ons ook via die kanalen. Ook op onze website plaatsen we deze berichten. Je kunt ze vinden op de actueel pagina.

Deel dit bericht

';
Dokkum-Bonifatiusloop-Hardlopen-Wandelen-Kidsrun-2022

Ontvang een inschrijf-alert!

Wil jij als eerste een bericht krijgen wanneer de inschrijving van de Bonifatiusloop Dokkum open gaat? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier dan ben je zeker van een startbewijs!

Blijf op de hoogte

Je e-mail wordt gebruikt om je nieuws berichten en updates te sturen. Je kunt op ieder moment uitschrijven via de link in onze e-mails.