Bonifatiusloop Dokkum

Inschrijven Bonifatiusloop Dokkum 2022 kan vanaf aanstaande 4 februari

De Bonifatiusloop Dokkum 2022 wordt gehouden op zaterdag 21 mei. In 2020 en 2021 konden we helaas geen Bonifatiusloop Dokkum organiseren door corona. Voor de organisatie en veel wandelaars en hardlopers was dit een grote teleurstelling. 20e EditieGelukkig zijn de vooruitzichten voor 2022 een stuk gunstiger en dat betekent dat er al weer volop voorbereidingen bezig zijn om van deze 20e editie een extra feestelijk evenement te maken. Popel jij ook om een mooie route te wandelen of lekker een stukje georganiseerd hard te lopen dan moet je nog heel even geduld hebben. 4 februari gaat de inschrijving open! Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven van nieuws rond de Bonifatiusloop kijk dan regelmatig op onze site of volg ons via Facebook of Instagram.

Deel dit bericht

';
Dokkum-Bonifatiusloop-Hardlopen-Wandelen-Kidsrun-2022

Ontvang een inschrijf-alert!

Wil jij als eerste een bericht krijgen wanneer de inschrijving van de Bonifatiusloop Dokkum open gaat? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier dan ben je zeker van een startbewijs!

Blijf op de hoogte

Je e-mail wordt gebruikt om je nieuws berichten en updates te sturen. Je kunt op ieder moment uitschrijven via de link in onze e-mails.