inschrijven
LOPEN met Hugo & Intersport Dokkum-Drachten
Hardlopen

Op deze pagina vind je informatie over het inschrijven voor het onderdeel hardlopen van de Bonifatiusloop 2023. Klik op de knop -inschrijven hardlopen–  om je in te schrijven voor één van de drie afstanden: 5 km, 10 km of 21,1 km (halve marathon).

Online voorinschrijven mogelijk t/m DONDERdag 20 april € 14,- *

Online voor-inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 20 april 2023. Na het  inschrijven ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Schrijf je voor 9 april in dan ontvang je het startnummer thuis via de post. Schrijf je online in tussen 10 t/m 20 april dan kun je het startnummer ophalen bij de speciale balie hiervoor in de witte tent rechts bij de ingang van het Bonifatiuspark op zaterdag 22 april. Het inschrijfgeld voor online inschrijven bedraagt € 14,-

inschrijven op de dag zelf € 16,-

Je kunt je ook nog inschrijven op de dag zelf 22 april 2023 van 11.45 tot 13.15 uur in de tent in het park voor de Bonifatiuskapel. Hierna kun je doorlopen om je eventueel in de kapel om te kleden. Houd er rekening mee dat het dan druk kan zijn. Het inschrijfgeld voor inschrijven op de dag zelf bedraagt € 16,00.

Bonifatiusloop shirt 2023 NIET MEER VERKRIJGBAAR

Het Bonifatiusloop shirt 2023 kan niet meer besteld worden gezien de druk & levertijd die nodig is voor de productie.

Heb jij het eventshirt bij je online inschrijving besteld of via de website, dan kun je deze vanaf dinsdag 18 april 2023 op vertoon van je persoonlijke ID bewijs en naam ophalen bij Intersport Dokkum Zuiderschans 1 A 9101 PZ Dokkum. Ook op de dag zelf 22 april 2023 en na de Bonifatiusloop kan het bestelde Bonifatius shirt worden opgehaald bij Intersport Dokkum.

Starttijden

De start van de 5, 10 en 21.1 km (halve marathon) is om 13:30 uur. (Tijd is aangepast was 13:45)

tijdslimiet voor de 21,1 km afstand (halve marathon)

In verband met de veiligheid van vrijwilligers en deelnemers is er een tijdslimiet ingesteld voor de 21,1 km afstand (halve marathon) van 2 uur en 30 minuten* (netto tijd loper).  (*= aangepast, was 2 uur en 15  minuten)

tijdsregistratie via mylaps

De tijd wordt opgemeten met behulp van de MYLAPS Bibtag. Dat is een klein chipje achterop je startnummer. Je hoeft dus geen chip meer aan je schoen te bevestigen. Tijdregistratie is bij de inschrijfprijs inbegrepen. Opmerking: Dit geldt niet voor de KidsRun!

powered by:

MyLaps Logo

vragen over je inschrijving?

Wanneer je vragen hebt over het inschrijven voor het onderdeel hardplopen kun je een bericht via e-mail versturen naar: inschrijven@bonifatiusloop.nl

Bonifatiusloop Dokkum
zaterdag 22 april 2023

je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, je kunt niet meer online inschrijven. voor dit onderdeel. Je kunt je nog wel inschrijven op dag zelf zaterdag 21 mei.

Om je in te schrijven voor het onderdeel hardlopen

Alle afstanden: €14,-*