inschrijven kidsrun

Op deze pagina vind je informatie over het inschrijven voor het onderdeel kidsrun van de Bonifatiusloop. Klik op de knop -inschrijven kidsrun-  om je in te schrijven. Zit je in groep 1 t/m 3 dan loop je 1 ronde van 500 mtr. Groep 4 t/m 6 lopen 1000 mtr. (2 x rondje van 500 mtr.) Groep 7 en 8 lopen 1500 mtr. (3 rondes van 500 mtr.) 

Online voorinschrijven voor de kidsrun € 4,00 (inclusief t-shirt)

Online inschrijven is mogelijk tot en met zondag 8 mei 2022. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail wanneer je je mailadres correct hebt ingevuld. Iedereen die dit doet krijgt een Kidsrun-loopshirt. Deze worden uitgedeeld op de scholen in Noardeast-Fryslân en Dantumadiel. Kom je van een  school buiten deze gemeenten dan ligt er op 21 mei 2022 een shirt voor je klaar bij de speciale inschrijfbalie in de tent links bij de ingang van het Bonifatiuspark.

inschrijven op de dag zelf kan ook € 4,00 (exclusief t-shirt)

Je kunt je ook op de dag zelf nog inschrijven, maar dan is krijg je geen Kidsrun-loopshirt meer. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00. De opbrengst van de LOPENmetHugo Kidsrun gaat grotendeels naar het Jeugd Sportfonds Noord Oost Friesland.

vragen over je inschrijving?

Wanneer je vragen hebt over het inschrijven voor het onderdeel hardplopen kun je een bericht via e-mail versturen naar: inschrijven@bonifatiusloop.nl

Bonifatiusloop Dokkum
zaterdag 21 mei 2022

je hebt nog:

Dagen

Om je in te schrijven