[rank_math_breadcrumb]

inschrijven LOPEN met Hugo Kidsrun

Op deze pagina vind je informatie over het inschrijven voor het onderdeel kidsrun van de Bonifatiusloop. Klik op de knop -inschrijven kidsrun-  om je in te schrijven. Zit je in groep 1 t/m 3 dan loop je 1 ronde van 500 mtr. Groep 4 t/m 6 lopen 1000 mtr. (2 x rondje van 500 mtr.) Groep 7 en 8 lopen 1500 mtr. (3 rondes van 500 mtr.) 

Online voorinschrijven voor de kidsrun € 4,00 (inclusief gratis besteld t-shirt & medaille)

Online inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 20 april 2023. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail wanneer je je mailadres correct hebt ingevuld. Iedereen die dit doet krijgt een gratis Kidsrun-loopshirt als deze besteld is bij de online inschrijving of los op de website voor 6 april 2023. Deze worden uitgedeeld in de week voorafgaand op de loop op de scholen in Noardeast-Fryslân en Dantumadiel. Kom je van een school buiten deze gemeenten dan ligt er op 22 april 2023 een gratis besteld shirt voor je klaar bij de speciale balie in de koffieverkoopstand/tent links bij de ingang van het Bonifatiuspark.

Wij vragen iedereen die ook dit speciale Bonifatiusloop t-shirt besteld heeft te dragen tijdens de loop.

inschrijven op de dag zelf kan ook € 4,00 (*t-shirt op=op)

Je kunt je ook op de dag zelf nog inschrijven, maar dan krijg je gratis het Kidsrun-t-shirt* wanneer er over zijn want op=op. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00. De opbrengst van de LOPENmetHugo Kidsrun gaat grotendeels naar het Jeugd Sportfonds Noord Oost Friesland.

Bonifatiusloop shirt 2023 NIET MEER VERKRIJGBAAR

Het Bonifatiusloop shirt 2023 kan niet meer besteld worden gezien de druk & levertijd die nodig is voor de productie.

vragen over je inschrijving?

Wanneer je vragen hebt over het inschrijven voor het onderdeel LOPENmetHUGO Kidsrun kun je een bericht sturen naar: inschrijven@bonifatiusloop.nl

Bonifatiusloop Dokkum
zaterdag 22 april 2023

je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, je kunt niet meer online inschrijven. voor dit onderdeel. Je kunt nog wel inschrijven op dag zelf zaterdag 21 mei.

Om je in te schrijven voor het onderdeel Kidsrun

Alle afstanden € 4,00