inschrijven LOPEN met Hugo Kidsrun

Op deze pagina vind je informatie over het inschrijven voor het onderdeel kidsrun van de Bonifatiusloop. Klik op de knop -inschrijven kidsrun-  om je in te schrijven. Zit je in groep 1 t/m 3 dan loop je 1 ronde van 500 mtr. Groep 4 t/m 6 lopen 1000 mtr. (2 x rondje van 500 mtr.) Groep 7 en 8 lopen 1500 mtr. (3 rondes van 500 mtr.) 

Online voorinschrijven voor de kidsrun € 4,00 (inclusief t-shirt en medaille)

Online inschrijven is mogelijk tot en met zondag 9 april 2023. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail wanneer je je mailadres correct hebt ingevuld. Iedereen die dit doet krijgt een Kidsrun-loopshirt. Deze worden uitgedeeld in de week voorafgaand op de loop op de scholen in Noardeast-Fryslân en Dantumadiel. Kom je van een  school buiten deze gemeenten dan ligt er op 22 april 2023 een shirt voor je klaar bij de speciale inschrijfbalie in de tent links bij de ingang van het Bonifatiuspark.

Wij vragen iedereen ook dit t-shirt te dragen tijdens de loop.

inschrijven op de dag zelf kan ook € 4,00 (t-shirt op=op)

Je kunt je ook op de dag zelf nog inschrijven, maar dan  krijg je het Kidsrun-t-shirt wanneer er over zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00. De opbrengst van de LOPENmetHugo Kidsrun gaat grotendeels naar het Jeugd Sportfonds Noord Oost Friesland.

vragen over je inschrijving?

Wanneer je vragen hebt over het inschrijven voor het onderdeel LOPENmetHUGO Kidsrun kun je een bericht sturen naar: inschrijven@bonifatiusloop.nl

Bonifatiusloop Dokkum
zaterdag 22 april 2023

je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, je kunt niet meer online inschrijven. voor dit onderdeel. Je kunt nog wel inschrijven op dag zelf zaterdag 21 mei.

Om je in te schrijven voor het onderdeel Kidsrun

Alle afstanden € 4,00