inschrijven SIONSBERG wandelen

Op deze pagina vind je informatie over het inschrijven voor het onderdeel wandelen van de Bonifatiusloop. Klik op de knop -inschrijven wandelen-  om je in te schrijven voor één van de vier afstanden: 5 km, 10 km, 20km of 35 km. 

Online voorinschrijven wandelen € 8,00*

Online voor-inschrijven is mogelijk tot en met 19 mei 2022. Na inschrijven ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Print de bevestigingsmail uit en neem deze mee op 21 mei 2022. Het is het bewijs van deelname.  Het verschuldigde bedrag wordt door ons automatisch geïncasseerd. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 voor alle afstanden wanneer je online voor- inschrijft.

inschrijven op de dag zelf € 9,00

Je kunt je ook nog inschrijven op 21 mei 2022 vanaf 7.30 uur in de witte tent rechts bij de ingang van het Bonifatiuspark inschrijfgeld bedraagt dan € 9,00 Hierna kun je doorlopen om je eventueel in de kapel om te kleden. Houd er rekening mee dat het dan druk kan zijn.

vragen over je inschrijving?

Wanneer je vragen hebt over het inschrijven voor het onderdeel hardplopen kun je een bericht via e-mail versturen naar: inschrijven@bonifatiusloop.nl

Bonifatiusloop Dokkum
zaterdag 22 april 2023

je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, je kunt niet meer online inschrijven. voor dit onderdeel. Je kunt nog wel inschrijven op dag zelf zaterdag 21 mei.

Om je online in te schrijven
voor het onderdeel wandelen

Alle afstanden €8,00*