inschrijven SIONSBERG wandelen

Op deze pagina vind je informatie over het inschrijven voor het onderdeel wandelen van de Bonifatiusloop. Klik op de knop -inschrijven wandelen-  om je in te schrijven voor één van de vier afstanden: 5 km, 10 km, 15 km, 25 km of 35 km. 

Online voorinschrijven wandelen € 8,00*

Online voor-inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 20 april 2023. Na inschrijven ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Print de bevestigingsmail uit en neem deze mee op 22 april 2023. Het is het bewijs van deelname.  Het verschuldigde bedrag wordt door ons automatisch geïncasseerd. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 voor alle afstanden wanneer je online voor- inschrijft.

inschrijven op de dag zelf € 9,00

Je kunt je ook nog inschrijven op 22 april vanaf 7.30 uur in de witte tent rechts bij de ingang van het Bonifatiuspark inschrijfgeld bedraagt dan € 9,00 Hierna kun je doorlopen om je eventueel in de kapel om te kleden. Houd er rekening mee dat het dan druk kan zijn.

Bonifatiusloop shirt 2023 NIET MEER VERKRIJGBAAR

Het Bonifatiusloop shirt 2023 kan niet meer besteld worden gezien de druk & levertijd die nodig is voor de productie.

Heb jij het eventshirt bij je online inschrijving besteld of via de website, dan kun je deze vanaf dinsdag 18 april 2023 op vertoon van je persoonlijke ID bewijs en naam ophalen bij Intersport Dokkum Zuiderschans 1 A 9101 PZ Dokkum. Ook op de dag zelf 22 april 2023 en na de Bonifatiusloop kan het bestelde Bonifatius shirt worden opgehaald bij Intersport Dokkum

vragen over je inschrijving?

Wanneer je vragen hebt over het inschrijven voor het onderdeel hardplopen kun je een bericht via e-mail versturen naar: inschrijven@bonifatiusloop.nl

Bonifatiusloop Dokkum
zaterdag 22 april 2023

je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, je kunt niet meer online inschrijven. voor dit onderdeel. Je kunt nog wel inschrijven op dag zelf zaterdag 21 mei.

Om je online in te schrijven
voor het onderdeel wandelen

Alle afstanden €8,00*