Nu beschikbaar Bonifatiusloop Shirt 2023!

Speciaal voor de Bonifatiusloop 2023 is er ook een uniek loopshirt ontworpen. Dit shirt wordt niet vochtig door zijn ademende werking, voelt heerlijk zacht en superlicht aan. Het unisex shirt is verkrijgbaar en te bestellen voor kinderen en volwassenen in de maten XS t/m XXXL.

Het Bonifatiusloop shirt kan worden besteld tijdens de online inschrijving t/m zondag 9 april door w andelaars en hardlopers en kost slechts € 17,50. Kijk op deze pagina: Via deze link: Bonifatiusloop Shirt 2023 kun je ‘m bekijken en lezen waar en wanneer je ‘m kunt afhalen. Voor de deelnemers die al ingeschreven zijn voor de Bonifatiusloop 2023 maar nog geen shirt hebben kunnen bestellen kan men deze als nog bestellen via deze link Bestel shirt 2023. (Selecteer -SHIRT BESTELLING- in het dropdown keuzemenu bij onderdeel.)

 

Deel dit bericht

Dokkum-Bonifatiusloop-Hardlopen-Wandelen-Kidsrun-2022

Ontvang een inschrijf-alert!

Wil jij als eerste een bericht krijgen wanneer de inschrijving van de Bonifatiusloop Dokkum open gaat? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier dan ben je zeker van een startbewijs!

Logo Bonifatiusloop Dokkum 2023

Blijf op de hoogte

Je e-mail wordt gebruikt om je nieuws berichten en updates te sturen. Je kunt op ieder moment uitschrijven via de link in onze e-mails.