Sponsoren, zonder jullie is er geen Bonifatiusloop Dokkum mogelijk, bedankt voor jullie trouwe steun!

Iedereen in Dokkum en omstreken kent de naam BoddeBouman. Tot voor kort zaten daar de mannen Willem Bodde en Wessel Bouman achter. Samen met Pieter Boomsma en Raymond Mulder hadden zij daarnaast een fysiotherapiepraktijk (op meerdere locaties in de buurt van Dokkum). Inmiddels hebben ze hun aandeel in handen gegeven van de nieuwe generatie. Behalve dat de naam BoddeBouman wel gewoon blijft bestaan doen die natuurlijk alles net even anders.

 

Voor de Bonifatiusloop was de overgang wel even spannend want naast trouwe vrijwilliger en/of deelnemer waren de oude “BB-ers” ook zeer trouwe sponsoren van ons mooie evenement. Elke editie weer konden we rekenen op hun volledige steun.

 

Dat ook de nieuwe generatie het hardlopen en wandelen in Dokkum een warm hart toedraagt bleek als snel want BoddeBouman blijft ons vol overtuiging gewoon steunen als sponsor!

 

Het is een hoop werk voor een hoop vrijwilligers om de Bonifatiusloop Dokkum elk jaar weer te organiseren. In al die drukte is er niet altijd aandacht voor de mensen, organisaties en bedrijven die dit mogelijk maken. Bedrijven zoals BoddeBouman en gelukkig heel veel andere sponsoren die met geld of middelen hun steentje bijdragen. Niet omdat ze veel aandacht krijgen want die gaat grotendeels naar de deelnemers maar gewoon omdat ze een sociaal hart hebben voor de gemeenschap waar hun klanten wonen en omdat ze het leuk vinden om een mooi en sportief evenement mogelijk te maken.

Langs deze weg willen we dan ook al onze sponsoren bedanken voor hun geweldige bijdrage. Soms eenmalig maar de meeste zijn al jaren verbonden. Sponsoren, zonder jullie is er geen Bonifatiusloop Dokkum mogelijk, bedankt voor jullie trouwe steun!????

 

Heb je bovenstaande gelezen, ben je nog geen sponsor en denk je: daar wil ik ook aan meedoen? Kijk dan op www.bonifatiusloop.nl/sponsoren/ om je aan te melden en om te kijken welke bedrijven/instellingen ons al steunen. Je kunt ook een mail sturen naar sponsoren@bonifatiusloop.nl

 

Wil je hardlopen, wandelen of meedoen aan de scholierenloop (kidsrun) op zaterdag 21 mei 2022?  Meld je dan aan voor de Bonifatiusloop Dokkum via onze site: www.bonifatiusloop.nl

 

#bonifatiusloop #boddebouman #samensterk #hardlopen #wandelen #kidsrun

Deel dit bericht

';
Dokkum-Bonifatiusloop-Hardlopen-Wandelen-Kidsrun-2022

Ontvang een inschrijf-alert!

Wil jij als eerste een bericht krijgen wanneer de inschrijving van de Bonifatiusloop Dokkum open gaat? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier dan ben je zeker van een startbewijs!

Blijf op de hoogte

Je e-mail wordt gebruikt om je nieuws berichten en updates te sturen. Je kunt op ieder moment uitschrijven via de link in onze e-mails.