Stichting ‘Ik ben Wil’, het goede doel van 2022

Stichting Ik ben Wil komt voort uit de gelijknamige campagne die werd gevoerd in 2020, om aandacht te vragen voor Alzheimer. Gezicht van de campagne was Wil Vogt. Zij had Alzheimer.

De levensles die ze meegaf, wordt via de leden van de stichting elke dag uitgedragen: “Leef je leven”Wil Vogt 1941 – 2020.

De Stichting heeft als doel het genereren van aandacht voor de ziekte van Alzheimer en het creëren van faciliteiten en/of voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden voor betrokkenen en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De campagne ‘Ik ben Wil’ krijgt een vervolg. Vanuit de stichting Ik ben Wil die is voortgekomen uit de campagne, wordt opnieuw actie gevoerd om aandacht te vragen voor Alzheimer, volksziekte nummer één in Nederland. Het nieuwste project is Expeditie Kilimanjaro.

Expeditie Kilimanjaro is de beklimming van de Kilimanjaro in Afrika, door Titus Vogt en Jogchum van der Woude in september 2022. “Aandacht vragen voor de ziekte van Alzheimer, en weer even wat dichter bij mijn moeder zijn, dat is ons doel”, zegt Titus. Zowel particulieren, sponsoren als ondernemers kunnen de actie steunen. Alle gelden komen 100% ten goede aan de stichting en projecten waaraan de stichting zich verbindt.

Wil je meer weten over dit goede doel? Ga dan naar de site: www.ikbenwil.nl

deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email