Bonifatiusloop shirt 2023

Speciaal voor de Bonifatiusloop 2023 is er een uniek loopshirt ontworpen. Dit shirt wordt niet vochtig door zijn ademende werking, voelt heerlijk zacht en superlicht aan. Het unisex shirt is verkrijgbaar en te bestellen voor kinderen en volwassenen in de maten XS t/m XXXL.

Het ontwerp van het shirt is kobalt blauw. De symbolen van Bonifatius vind je terug op de voor- en achterkant van het shirt en de hoofdsponsors op de achterkant van het shirt.

Het Bonifatiusloop shirt kan worden besteld tijdens de online inschrijving t/m zondag 9 april door wandelaars en hardlopers en kost slechts € 17,50. Voor de deelnemers die al ingeschreven zijn voor de Bonifatiusloop 2023 maar nog geen shirt hebben kunnen bestellen kan men deze als nog bestellen via de onderstaande -Bestel shirt 2023- button. (Selecteer -SHIRT BESTELLING- in het dropdown keuzemenu bij onderdeel.)

Heb jij het eventshirt bij je online inschrijving besteld of via de website, dan kun je deze vanaf maandag 17 april 2023 op vertoon van je persoonlijke ID bewijs en naam ophalen bij Intersport Dokkum Zuiderschans 1 A 9101 PZ Dokkum. Ook op de dag zelf 22 april 2023 en na de Bonifatiusloop kan het bestelde Bonifatius shirt worden opgehaald.

Bonifatiusloop shirt 2023