goede doel 2022 : ik ben wil

wil vogt

Stichting Ik ben Wil komt voort uit de gelijknamige campagne die werd gevoerd in 2020, om aandacht te vragen voor Alzheimer. Gezicht van de campagne was Wil Vogt. Zij had Alzheimer.
Haar levensles die ze ons meegaf, dragen we iedere dag met ons mee: Leef je leven.  De Stichting heeft als doel het genereren van aandacht voor de ziekte van Alzheimer en het creëren van faciliteiten en/of voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden voor betrokkenen en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn. Wil Vogt 1941 – 2020.

wat ze doen

Stichting Ik ben Wil is ook nu op zoek naar lokale initiatieven met betrekking tot Alzheimer of gezinnen die te maken hebben met de ziekte en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Aanmelden kan via actie@ikbenwil.nl. Initiatiefnemer Titus (zoon en initiatiefnemer): “Vorig jaar hebben we geld ingezameld voor een beleeftuin, een boottocht en educatie. Van ieder van die projecten heeft een contactpersoon met hart en ziel uitgelegd waar ze de bijdrage van ons aan besteden. Daarmee hebben we ontdekt hoe goed het is ook direct inzicht te hebben in waar de bedragen terechtkomen en hoe het ontvangen wordt. Dat vinden we als stichting niet alleen mooi om te zien, maar ook belangrijk.” Voor meer informatie over het werk van deze stichting kijk op ikbenwil.nl

logo ik ben wil